over trae

Trae Architect

Trae Architect is de naam van de eenmanszaak waaronder Jan de Leeuw MSc architectendiensten levert.
Trae is een praktisch architectenbureau met oog voor detail en vormgeving. De opdrachtgever bepaalt de uitgangspunten, Trae vertaalt deze naar een efficiënt en creatief ontwerp.

 

Jan:
Jan:
“Met Trea Architect sta ik voor toegankelijke en vriendelijke architectuur. Het palet van stijlen loopt daarbij uiteen van strak en modern tot romantisch en karakteristiek. Mijn ontwerpoplossingen zijn praktisch en efficiënt. Ik probeer binnen de kaders van de opgave meerwaarde te creëren voor de opdrachtgever en gebruiker; in beleving, gebruik, besparing. Daarbij probeer ik het maximale uit het beschikbare budget te halen.”

 

Jan heeft als architect gewerkt bij verschillende architectenbureaus, is conceptontwikkelaar geweest bij een projectontwikkelaar en was consultant/sales manager bij een internationaal bouwbedrijf.
Gedurende zijn loopbaan heeft hij gewerkt aan uiteenlopende woningbouwprojecten, kantoorgebouwen, publieke gebouwen, renovatie- en herbestemmingsprojecten, restauratie van monumenten, botanische kassen, commerciële projecten en retail, waaronder veel tuincentrumprojecten.
Op deze leerzame reis langs verschillende stations in de bouwsector werd bevestigd dat zijn hart ligt waar het uiteindelijk allemaal begon; in de architectuur. Als antwoord daarop werd begin 2018 Trae Architect opgericht.

Naast een architect met veel plezier in het ontwerpen maakt bovengenoemde ervaring van Jan een allrounder die de belangen van de verschillende partijen aan tafel snapt.

 

Meer informatie? Neem contact op.