Menu

BUREAU

Trae Architect

Dit vinden wij belangrijk!

Een gebouw is bedoeld voor de lange termijn en bepaald daardoor voor meerdere generaties de identiteit van een plek. Trae Architect vindt dat alle bij de realisatie van het gebouw betrokken partijen verantwoordelijkheid hebben voor de impact die het gebouw gedurende haar bestaan heeft op haar gebruikers, het milieu, de omgeving, omwonenden en passanten. Een integrale samenwerking, in open dialoog met alle betrokkenen gedurende het gehele proces vinden wij dan ook essentieel.

Trae Architect staat voor ontwerpen die niet alleen vandaag waarde hebben, maar ook in de toekomst van waarde zullen zijn. Naast karakter – bescheiden of juist uitgesproken – dient het gebouw vooral kwaliteit te krijgen. Kwaliteit door tijdloze vormgeving, kwaliteit in materiaalgebruik, detaillering en duurzaamheid.  Wij ontwerpen een gebouw voor de toekomst, aanpasbaar, zodat het gebouw mee kan groeien met veranderende gebruikers, nieuwe technologieën en maatschappelijke situaties. Wij ontwerpen een gebouw ook om uiteindelijk weer plaats te maken voor nieuwe ontwikkelingen, demontabel, zodat de gebouwelementen, materialen en grondstoffen niet op de stortplaats terechtkomen maar opnieuw toegepast kunnen worden.

Achtergrond

Jan heeft als architect gewerkt bij verschillende architectenbureaus, is conceptontwikkelaar geweest bij een projectontwikkelaar en was consultant/sales manager bij een internationaal bouwbedrijf.
Gedurende zijn loopbaan heeft hij gewerkt aan uiteenlopende woningbouwprojecten, kantoorgebouwen, publieke gebouwen, renovatie- en herbestemmingsprojecten, restauratie van monumenten, botanische kassen, commerciële projecten en retail, waaronder veel tuincentrumprojecten.
Op deze leerzame reis langs verschillende stations in de bouwsector werd bevestigd dat zijn hart ligt waar het uiteindelijk allemaal begon; in de architectuur. Als antwoord daarop werd begin 2018 Trae Architect opgericht.

Jan:
Jan:
“Met Trea Architect sta ik voor toegankelijke en vriendelijke architectuur. Het palet van stijlen loopt daarbij uiteen van strak en modern tot romantisch en karakteristiek. Mijn ontwerpoplossingen zijn praktisch en efficiënt. Ik probeer binnen de kaders van de opgave meerwaarde te creëren voor de opdrachtgever en gebruiker; in beleving, gebruik, besparing. Daarbij probeer ik het maximale uit het beschikbare budget te halen.”


Naast een architect met veel plezier in het ontwerpen maakt bovengenoemde ervaring van Jan een allrounder die de belangen van de verschillende partijen aan tafel snapt.

Meer informatie? Neem contact op.